GIST Patiëntenboek

Het gedetailleerde boek over GIST
Voor patiënt en professional

Een zeer uitgebreid naslagwerk vertaald uit het oorspronkelijke Duits naar het Nederlands.
Auteurs: Markus Wartenberg van de Duitse GIST-organisatie ‘Das Lebenshaus’ en de Duitse GIST-expert Prof.dr. Peter Reichardt.

Prof.dr. Winette van der Graaf, oncoloog en GIST-expert van het UMC St. Radboud te Nijmegen schreef de inleiding.

De vertaling en grafische vormgeving van het Patiëntenhandboek zijn verzorgd door Edwin van Ouwerkerk Moria, en Ellen van Arem de Haas (oud-bestuursleden van onze stichting).

Hoewel de tekst van het boek al enkele jaren oud is en wat betreft de allernieuwste medische zichten niet meer helemaal update is, blijft het een aanrader voor elke GIST-patiënt om te lezen en ook handig in de boekenkast om op terug te vallen als je opnieuw vragen hebt tijdens het verloop van de ziekte.

Ieder nieuwe lid ontvangt de papieren versie van dit boek in zijn/haar welkomspakket. Ben je lid en wil je nog een exemplaar ontvangen om aan je arts te geven? Mail dan naar info@patientenplatformsarcomen.nl. De elektronische versie van het handboek is hier op onze site te vinden. Klik op de afbeelding van het omslag hiernaast.

Bent u professional en wilt u het (papieren) GIST Patiëntenboek willen ontvangen? Mail ook naar info@patientenplatformsarcomen.nl.

(klik op de afbeelding van het omslag hiernaast)